Heb jij thuis ook nog allemaal pokémon kaarten liggen en weet je niet wat je er mee moet?

Bij ons kan je er een spel mee spelen! Wij hebben elke maand Pokémon middag en Pokémon avond waar je het spel kunt leren en spelen. Er zijn altijd genoeg spelers aanwezig om je te helpen!

Het spel zelf is snel te leren. Beide spelers hebben een deck van 60 kaarten. Eén van je pokémon vecht tegen de pokémon van een ander. Om een aanval te doen heb je energy kaarten nodig, hiervan mag je er elke beurt één bij je pokémon toevoegen (als je energy in je hand hebt). Zodra je het aantal benodigde energy hebt, kan je een aanval doen. Dit doet schade op de tegenstander van de pokémon. Heb je uiteindelijk zoveel schade gedaan als de pokémon aan levenspunten heeft, dan win je een prijskaart. Wanneer je 6 prijskaarten gewonnen hebt (6 pokémon verslagen hebt) win je het spel.

Door het gebruik van evoluties, trainers, stadiums, ex’en en gx’en etc is het spel steeds verder uit te breiden en ingewikkelder te maken.

Ben je benieuwd en wil je het een keer spelen? Alle evenementen staan in onze agenda!

Elke eerste vrijdagmiddag van de maand, van 14:30 tot 17:00 uur is onze pokémon middag.
Elke derde vrijdagavond van de maand, van 19:00 tot 22:00 uur is onze pokémon avond.

Als je het spel al vaker gespeeld hebt, kan je ook meedoen aan ons Standard Toernooi. Deze is elke eerste vrijdagavond van de maand, van 19:00 tot 22:00 uur.

Tot dan!