VERZENDKOSTEN

Verzending binnen Nederland

Voor alle bestellingen bij De Spellenhoorn betaalt u 6,95 euro verzendkosten, ongeacht de grote en hoeveelheid spellen. Vanaf 50 euro zijn de verzendkosten gratis!

Verzending naar Belgie

Voor alle bestellingen bij De Spellenhoorn betaalt u 8,50 euro verzendkosten, ongeacht de grote en hoeveelheid spellen. Vanaf 75 euro zijn de verzendkosten gratis!

LEVERTIJDEN

Dag van bestelling Wordt geleverd op 
Zondag Woensdag
Maandag t/m zaterdag (voor 14:00 uur)  wegens vakantie: levertijd 2 werkdagen

BESTELLING ZELF AFHALEN

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in onze winkel in Hoorn. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat kunt u uw bestelling ophalen tijdens de openingstijden van de winkel. Buiten openingstijden kan eventueel op afspraak.

RETOURNEREN

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 4 van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. De Spellenhoorn zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaalt u  €6,95.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk per e-mail aan De Spellenhoorn kenbaar te worden gemaakt. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan De Spellenhoorn heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Retouradres:
De Spellenhoorn
Wisselstraat 4
1621 CT Hoorn