Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 14/07/2019
13:00 - 17:00

Aantal plekken / beschikbaar
12 / 12

Locatie
De Spellenhoorn

Categorieën


Format: 2HG Release draft War of the Spark
Kosten: €20,- per team (2 boosters per team in de prijzenpot!)
Tijd: 13:00 uur. Zorg dat je voor die tijd aanwezig en ingeschreven bent!
Rondes: bij 8 spelers 3 en bij meer spelers 4
REL: Regular
Inschrijving: Schrijf je in, claim je plek en laat andere weten dat je komt. Aanmelden is simpel via de ‘Aanmelden’ knop of inschrijfformulier bij dit evenement.

Format: 2HG Release draft

De eerste draft met de nieuwe set!

Draft is een sealed toernooi. Dit houd in dat je je deck maakt van kaarten die je op het toernooi krijgt. Dit deck moet minimaal 40 kaarten bevatten. De rest van de kaarten zijn je sideboard. De kaarten uit je sideboard mag je gebruiken om je deck tussen de matches aan te passen.

Bij Two Headed Giant Draft gaat het net iets anders. Je speelt in een team van twee personen en draft ook samen. Dit betekent dat je samen de keuzes maakt en uiteindelijk beide een deck van 40 kaarten hebt. Bij de 2HG draft krijgt ieder team 4 boosters. De spelers gaan aan tafel zitten  en openen allemaal de eerste booster. Ieder team pakt twee kaarten uit de booster en geeft de rest door aan het team links. Uit de booster die je van het team rechts krijgt pakt ieder team weer twee kaarten. Dit gaat door tot alle kaarten uit de boosters gekozen zijn.  De tweede booster gaat hetzelfde, maar dan rechtsom. De derde booster gaat weer linksom en de laatste booster rechtsom. Met de kaarten die je team op deze manier gekregen heeft, bouw je twee decks. Voor iedere speler 1 deck, met een gedeeld sideboard.

Na het draften en het bouwen van je deck, zul je als team tegen een ander team geplaatst worden en gebruikt de standaard two headed giant regels. Je speelt met je eigen deck, maar mag overleggen met je teammaat, en je hebt ook een gedeeld levenstotaal. Je speelt rondes van 1 game. Dus je moet goed samenwerken om je tweekoppige vijand te verslaan!

Heb je meer vragen over Magic of magic toernooien kom dan een keer naar de winkel. Wil je starten met Magic dan kan je bij ons een gratis startersdeck ophalen.

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Overzicht van deelnemers: