• Gratis verzending

    Vanaf € 50,-

  • Voor 10:00 besteld?

    Volgende werkdag in huis

Coöperatieve spellen

Mysterium ENG
€39,95
Mysterium is een spel waarbij een mysterie moet worden opgelost door samen te werken. Iedereen wint of verliest dus samen. Alle spelers delen hetzelfde doel: het ontdekken van de waarheid achter de dood van de geest die rondwaart in het landgoed, om hem o
Leo moet naar de kapper
€19,95
Coöperatief geheugenspel voor kinderen en hun ouders! Leo is een spannend spel, waarin de spelers moeten samenwerken en hun geheugen moeten aanspreken. De handleiding bevat varianten om het spel eenvoudiger of juist moeilijker te maken.
Mijn eerste spel - Bloemenfee
€24,95
Een coöperatief stapelspel om kleuren te ordenen voor 1 - 3 kleine bloemenfeeën vanaf 2 jaar. Met variant voor oudere kinderen om vormen te ordenen.
Thomas' tuin - Mijn eerste spellen
€24,95
Een coöperatief kleurenspel rond het thema tuinieren, voor 1 - 3 kinderen vanaf 2 jaar. Eerste speelpret rond het thema tuinieren: planten, verzorgen, oogsten. Er zijn ook twee varianten te spellen voor ervaren tuinmannen en professionele tuinmannen.
Eerste boomgaard - Mijn eerste spellen
€24,95
Een samenwerkingsspel voor 1 - 4 kinderen vanaf 2 jaar. Het doel van het spel is dat de kinderen gezamenlijk proberen om het fruit van de bomen te plukken voordat de raaf de boomgaard bereikt. Vereenvoudigde versie van de klassieker „Boomgaard“.
Prinses Toverfee
€9,95
Een coöperatief teken- en geheugenspel voor 2 – 4 toverfeeën van 4 – 10 jaar.
Hannie Honingbij - Mijn eerste spellen
€24,95
Twee coöperatieve dobbelspellen voor 1 - 4 bezige bijen vanaf 2 jaar. Wie helpt Hannie Honingbij zoveel honing maken, dat de honingpot helemaal vol zit?
Pagina 1 van 2
Powered by Lightspeed