• Gratis verzending

    Vanaf € 50,-

  • Voor 10:00 besteld?

    Volgende werkdag in huis

Ticket to Ride

Ticket to Ride - Nordic Countries
€39,95
Nordic Countries is een alternatieve, stand-alone versie van het originele bordspel Ticket to Ride met een kaart van Scandinavië. Stap in de trein en verover Scandinavië!
Ticket to Ride USA - NL
€39,95
Nederlandstalig versie van Ticket to Ride (USA), het klassieke bordspel over een treinavontuur dat je dwars door Amerika voert. Spelers proberen trajecten tussen verschillende steden in Noord-Amerika te claimen om zo de meeste punten te verzamelen.
Ticket to Ride Europe - NL
€39,95
Ticket to Ride Europe is een Nederlandstalige, stand-alone versie van het originele bordspel Ticket to Ride met een kaart van Europa. Claim in dit spel trajecten tussen verschillende Europese steden en verzamel de meeste punten!
Ticket to Ride - UK / Pennsylvania (Map Coll. #5)
€29,95
United Kingdom & Pennsylvania is een nieuwe map collection expansieset voor het bordspel Ticket to Ride. Let op: uitsluitend speelbaar wanneer je het bordspel Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe in bezit hebt.
Ticket to Ride - India & Switzerland (Map Coll. #2)
€29,95
Map Collection Expansieset voor het bordspel Ticket to Ride en Ticket to Ride Europe. Let op: een basisspel uit de Ticket To Ride series is vereist om deze expansieset te kunnen spelen.
Ticket to Ride Mijn Eerste Reis
€29,95
Maak nu jouw allereerste reis met de kinderversie van Ticket to Ride! Ticket To Ride: Mijn Eerste Reis is gemakkelijk en snel te leren en is daardoor een perfecte kennismaking met de Ticket To Ride spellenserie.
Ticket to Ride - Nederland (Map Collection #4)
€24,95
Expansieset voor het bordspel Ticket to Ride en Ticket to Ride Europe. Let op: een basisspel uit de Ticket To Ride series is vereist om deze expansieset te kunnen spelen.
Ticket to Ride - Africa (Map Collection #3)
€24,95
The Heart of Africa is een nieuwe map collection expansieset voor het bordspel Ticket to Ride. Let op: uitsluitend speelbaar met het bordspel Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe.
Ticket to Ride - Europe 1912
€14,95
Europe 1912 is een expansieset voor Ticket to Ride Europ. Deze set brengt 3 nieuwe varianten op de Ticket to Ride Europe map
Ticket to Ride - USA 1910
€14,95
USA 1910 is een expansieset voor het bordspel Ticket to Ride. Deze set voegt nieuwe routes toe op de Ticket to Ride map. Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel Ticket To Ride (USA) vereist.
Ticket to Ride - Alvin & Dexter
€9,95
Expansieset voor het bordspel Ticket to Ride. Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel vereist.
Sleeves Board Game - Medium (57x89mm)
€5,00
100 hoesjes, o.a. geschikt voor de kaartjes van: Munckhin, Robo Rally, Ticket to Ride, Descent en meer.
Pagina 1 van 2
Powered by Lightspeed