• Gratis verzending

    Vanaf € 50,-

  • Voor 10:00 besteld?

    Volgende werkdag in huis

Dominion

Dominion: Keizerrijken
€39,95
Grote uitbreiding op het populaire deckbuildingsspel. Deze interessante uitbreiding bevat 96 fiches en liefst 300 kaarten. Met Dominion: Keizerrijken wordt Dominion weer helemaal anders!
Dominion: Avonturen
€39,95
Deze uitbreiding bevat 400 kaarten, 6 tableaus en 60 fiches. Er worden 30 nieuwe koninkrijkkaarten geïntroduceerd, waaronder een aantal "duurzame", die ook in volgende beurten actief zijn.
Dominion: Het Achterland
€39,95
Deze spectaculaire uitbreiding op Dominion bevat 26 nieuwe koninkrijkkaarten, die het spel nog meer variatie geven dan er al was! Met de kaarten uit Achterland kunnen de spelers vaak iets doen op het moment dat ze deze kopen of pakken.
Dominion: Welvaart
€39,95
Deze uitbreiding op Dominion bevat 25 nieuwe koninkrijkkaarten en 2 nieuwe standaard kaarten, waarmee de spelers verder kunnen bouwen dan Goud en Provincies. Het centrale thema is rijkdom.
Dominion: Hijs de Zeilen
€39,95
Dominion: Hijs de Zeilen kan uitsluitend worden gespeeld in combinatie met Dominion of een zelfstandige variant daarvan (zoals Dominion Intrige). Deze uitbreiding kan echter prima gecombineerd worden met alle andere (toekomstige) uitbreidingen op Dominion
Dominion: Intrige
€39,95
Zelfstandige variant van het kaartspel Dominion. De verpakking bevat o.a. 25 nieuwe koninkrijkkaarten. Daardoor kun je Dominion Intrige niet alleen apart spelen, maar ook met het basisspel combineren, waardoor met meer dan 4 spelers gespeeld kan worden.
Dominion
€39,95
In dit spel stel je een stapel kaarten samen die je koninkrijk voorstelt. In deze stapel bevindt zich je geld, de te behalen overwinningspunten en de acties die je kunt uitvoeren. Verschillende startsituaties zorgen dat het spel altijd anders is.
Dominion: De Alchemisten
€24,95
Een prachtige uitbreiding op Dominion, waarin chemie de hoofdrol speelt. Verschillende koninkrijkkaarten kunnen uitsluitend met behulp van een drankje, een nieuw soort geldkaart, worden verworven.
Het Koninkrijk Dominion
€19,95
Deze kennismakingsversie van het deckbuildingsspel Dominion is een uitstekend opstapje voor kinderen die het basisspel en de uitbreidingen nog te moeilijk vinden.
Powered by Lightspeed