• Gratis verzending

    Vanaf € 50,-

  • Voor 10:00 besteld?

    Volgende werkdag in huis

LaQ

LaQ bestaat uit 7 verschillende steentjes in 12 kleuren waarmee je echt alles kan bouwen. LaQ (spreek uit La Kjoe) wordt in Japan gemaakt en is constructiespeelgoed met een hoge educatieve waarde. De 'Q' in de naam heeft een betekenis. In het Japans schrijf je 'kyuu'en dat betekend ronde vorm. Deze naam is gekozen omdat je met de bouwstenen van LaQ ook ronde vormen kan maken.

Met slecht 2 basis steentjes (1 vierkant en 1 driehoek) en 5 verbindenssteentjes kan je van alles bouwen. Voor inspriatie kijk op www.laq-nederland.nl of www.laq.co.jp/en/

LaQ Sweet Collection Teddy
€15,50
Leuke basisdoos van LaQ waarmee je een teddybeer en verschillende basis spelonderdelen kunt bouwen. Bevat 175 LaQ stukjes in 8 kleuren en een instructieboekje.
LaQ Sweet Collection Mini Sky Blue
€5,00
Kleine probeerset met 62 stukjes in 6 vrolijke kleuren.
LaQ Sweet Collection Mini Pink
€5,00
Kleine probeerset met 62 stukjes in 6 vrolijke kleuren.
LaQ Sweet Collection Mini Orange
€5,00
Kleine probeerset met 62 stukjes in 6 vrolijke kleuren.
LaQ Sweet Collection Flower
€21,00
Uitgebreide LaQ set waarmee je allerlei fleurige decoraties kunt maken. Bevat 260 LaQ stukjes in 7 kleuren. Inclusief instructieboekje met 11 bouwplaten.
LaQ Sweet Collection Dreams
€50,00
Vrolijke complete LaQ set met 630 stukjes en een haarband. De LaQ stukjes zijn in de kleuren rood, blauw, geel, roze, lichtblauw, oranje, groen, bruin, wit, grijs en zwart.

Inclusief instructieboekje en een stevige roze plastic koffer.Het inst
LaQ Sweet Collection Cute House
€28,50
Uitgebreide LaQ set in een huiselijk thema. Bouw het huis van Kitty en de meubels met deze set van 370 LaQ stukjes in 8 kleuren.
LaQ Sweet Collection Bunny
€15,50
Leuke basisdoos van LaQ waarmee je een konijn en verschillende basis spelonderdelen kunt bouwen. Bevat 175 LaQ stukjes in 8 kleuren en een instructieboekje.
Pagina 1 van 7
Powered by Lightspeed