Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 18/08/2018
13:00 - 17:00

Aantal plekken / beschikbaar
12 / 12

Locatie
De Spellenhoorn

Categorieën


In 2016 introduceerde 999 Games het Open-toernooi, dat uit een reeks kleine toernooien bestaat. In 2018 wordt dit gewoon voortgezet.

Deelnemers kunnen het hele jaar punten verzamelen door spellen van 999 Games in toernooiverband te spelen. De te spelen spellen verschillen per periode. Juli en Augustus staan in het teken van het bekende strategische familiespel ”Qwirkle”, die in 2011 de bordspellenprijs Spiel des Jahres gewonnen heeft. Het tweede spel wat in de spotlights staat is het vlotte bied- en legspel ”Skye”.

Ook De Spellenhoorn doet mee met deze toernooien. Kom gezellig een spelletje spellen en je verdient automatisch punten afhankelijk van de eindstand na afloop van het spel. Alle punten worden doorgegeven aan 999 Games en op hun site kan je een ranking zien.

De top 8 van de ranking en 4 door 999 Games uitgenodigde spelers spelen de finale op het Spellenspektakel in Eindhoven (11 – 12 november 2018) voor de titel en de hoofdprijs.

Deze zaterdag vindt het open toernooi Qwirkle plaats.

Qwirkle is een abstract familiespel voor het hele gezin.

Leg tegels met verschillende symbolen of kleuren aan elkaar en scoor punten. Maak je een serie af of beeindig je het spel, dan krijg je bonuspunten. Wie scoort de meeste punten?

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Overzicht van deelnemers: