Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 12/02/2019
13:00 - 17:00

Aantal plekken / beschikbaar
8 / 7

Locatie
De Spellenhoorn

Categorieën


Format: Cube Draft
Kosten: Gratis!
Tijd: Het toernooi start om 13:00 uur. Zorg dat je voor die tijd aanwezig en ingeschreven bent!
Rondes: 3 rondes
REL: Regular
Inschrijving: Schrijf je in, claim je plek en laat andere weten dat je komt. Aanmelden is simpel via de ‘Aanmelden’ knop of inschrijfformulier bij dit evenement.

Format: Cube Draft – Tribal

Cube draft is een sealed toernooi. Dit houd in dat je je deck maakt van kaarten die je op het toernooi krijgt. Dit deck moet minimaal 40 kaarten bevatten. De rest van de kaarten zijn je sideboard. De kaarten uit je sideboard mag je gebruiken om je deck tussen de matches aan te passen.

Bij een cube draft krijgt iedere speler 3 boosters, deze boosters zijn gemaakt van 15 willekeurige kaarten uit de cube. De cube is een collectie kaarten, samengesteld door een ervaren magic speler.
De kaarten zijn van allerlei sets. Zo samengesteld dat ze allemaal goed samen te spelen zijn. Al deze kaarten zijn van verschillende tribes. Bijvoorbeeld Elves, Merfolk, Wizards, etc.

De spelers gaan aan tafel zitten, en openen allemaal de eerste booster. Iedere speler pakt een kaart uit zijn booster en geeft de rest door aan de linker speler. Hier pakt iedereen weer een kaart uit. Dit gaat door tot alle kaarten uit de boosters gekozen zijn. De tweede booster gaat hetzelfde, maar dan rechtsom. De laatste booster gaat weer linksom. Met de kaarten die je op deze manier gekregen hebt bouw je je deck.

Wil je alvast kijken welke kaarten er in de cube zitten, of wil je alvast een keer de cube testdraften? Dat kan via deze link: http://www.cubetutor.com/draft/103071

Heb je meer vragen over Magic of magic toernooien kom dan een keer naar de winkel. Wil je starten met Magic dan kan je bij ons een gratis startersdeck ophalen.

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Overzicht van deelnemers:

  • Lily