Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 14/06/2019
13:00 - 17:00

Aantal plekken / beschikbaar
24 / 21

Locatie
De Spellenhoorn

Categorieën


Format: Draft
Kosten: € 30,- (1 booster per persoon in de prijzenpot!)
Tijd: 13:00 uur. Zorg dat je voor die tijd aanwezig en ingeschreven bent!
Rondes: bij 8 spelers 3 en bij meer spelers 4
REL: Regular
Inschrijving: Schrijf je in, claim je plek en laat andere weten dat je komt. Aanmelden is simpel via de ‘Aanmelden’ knop of inschrijfformulier bij dit evenement.

Format: Draft

Draft is een sealed toernooi. Dit houd in dat je je deck maakt van kaarten die je op het toernooi krijgt. Dit deck moet minimaal 40 kaarten bevatten. De rest van de kaarten zijn je sideboard. De kaarten uit je sideboard mag je gebruiken om je deck tussen de matches aan te passen.

Bij een draft krijgt iedere speler 3 boosters. De spelers gaan aan tafel zitten, en openen allemaal de eerste booster. Iedere speler pakt een kaart uit zijn booster en geeft de rest door aan de linker speler. Hier pakt iedereen weer een kaart uit. Dit gaat door tot alle kaarten uit de boosters gekozen zijn. De tweede booster gaat hetzelfde, maar dan rechtsom. De laatste booster gaat weer linksom. Met de kaarten die je op deze manier gekregen hebt bouw je je deck.

Heb je meer vragen over Magic of magic toernooien kom dan een keer naar de winkel. Wil je starten met Magic dan kan je bij ons een gratis startersdeck ophalen.

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Overzicht van deelnemers:

  • Merlijn
  • Ivar Sas
  • Sam