Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 11/09/2019
13:00 - 18:00

Aantal plekken / beschikbaar
24 / 24

Locatie
De Spellenhoorn

Categorieën


Format: Commander
Kosten: Gratis
Tijd: vanaf 13:00 tot 18:00. Inloop wanneer je wil!

Commander:

Je speelt met je eigen deck. Dit is een deck van 100 kaarten. Anders dan bij normale decks heb je hier een kaart die je Commander is. Dat moet altijd een legendary creature zijn. Je commander bepaalt welke kleuren je mag spelen. Als je bijvoorbeeld een commander hebt die een groene en blauwe mana cost heeft, mag je alleen kaarten spelen met groen en blauw. De andere drie kleuren niet. Ook mag je een kaart maar 1 keer in je deck hebben, op de basic land kaarten na.
De banlist, en meer informatie voor commander vind je hier.

Je Commander is een speciale kaart. Je schud deze niet in je deck, maar het ligt in de Command Zone. Als je de mana cost kan betalen, mag je ervoor kiezen om je Commander vanuit de Command zone te spelen. Je hebt dus een ”extra kaart” naast de kaarten in je hand. Als je commander dood gaat, mag je ervoor kiezen om deze weer terug te sturen naar je command zone in plaats van de graveyard. Elke keer dat dit gebeurt, wordt je Commander 2 kleurloze mana duurder om te spelen.

Je speelt multiplayer, met 3 tot 5 spelers per pod. Elke speler begint met 40 leven. Probeer je tegenstanders uit te schakelen voor ze dat bij jou doen!

Heb je meer vragen over Magic of magic toernooien kom dan langs in de winkel. Wil je starten met Magic the Gathering dan kun je bij ons een gratis startersdeck ophalen.

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Overzicht van deelnemers: