Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 09/08/2019
19:00 - 22:00

Aantal plekken / beschikbaar
24 / 24

Locatie
De Spellenhoorn

Categorieën


Format: Commander
Kosten: Gratis
Tijd: vanaf 19:00 tot 22:00 uur. Inloop wanneer je wil!

League:

League is een limited format. Dat houdt in dat je je deck maakt van de boosters die je krijgt. Voor €20,- begin je met zes boosters. Dit is één booster van de nieuwste set en één booster per set van de vijf sets daarvoor.
Daar bouw je een deck van 40 kaarten mee, meestal 23-24 kaarten uit de boosters, en 16-17 basic lands. Met dit deck speel. Je kunt spelen tegen andere spelers die aanwezig zijn. Er wordt best out of 1 gespeeld. Je scores worden bijgehouden, of je gewonnen of verloren hebt. Het is niet de bedoeling dat je meerdere keren tegen dezelfde speler speelt, probeer zo veel mogelijk verschillende tegenstanders te vinden!

 

Als je drie potjes verloren hebt kan je voor €3,50 een nieuwe booster kopen. Deze booster moet van één van de zes sets zijn die op dat moment in League gespeeld worden. Deze booster vervangt ALLE kaarten van de vorige booster van die set. Je houdt dus altijd hetzelfde aantal kaarten in je pool.

Elke vrijdag kun je sowieso een nieuwe booster voor €3,50 kopen, en het maakt niet uit of je gewonnen of verloren hebt.

 

League Evergreen eindigt nooit. Je kan instappen en meedoen wanneer je wil. Omdat iedereen hetzelfde kaarten aantal in zijn pool houdt, is het niet erg als je League een tijdje mist.

Je League deck en kaarten blijven in de winkel, totdat je besluit niet meer mee te doen.

 

Hoe meer je speelt, hoe meer je kan winnen. Met League zijn er Seasonal Challenges. Deze veranderen om de zoveel tijd. Je kan promo’s, store credit en zelfs booster packs verdienen!
Je begint met Apprentice doelen, deze zijn makkelijk te behalen. Als je die allemaal behaald hebt, krijg je de Casual doelen. Deze zijn wat moeilijker. Daarna de Regular doelen, etc.

Voorbeelden zijn:

  • Speel tegen 3 verschillende tegenstanders
  • Heb 3 creatures tegelijkertijd in het spel
  • Voeg een nieuwe booster toe aan je pool
  • Win 5 games met een deck van twee kleuren
  • Maak in één game 5 tokens
  • Speel in 3 verschillende games met een planeswalker

 

Heb je meer vragen over Magic of magic toernooien kom dan langs in de winkel. Wil je starten met Magic the Gathering dan kun je bij ons een gratis startersdeck ophalen.

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Overzicht van deelnemers: