Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 19/03/2019
19:00 - 22:00

Aantal plekken / beschikbaar
12 / 7

Locatie
De Spellenhoorn

Categorieën


Kosten: €2,-. Inclusief 1 consumptiemunt.

Op dinsdagavond wordt er in de Spellenhoorn een one-shot Dungeons & Dragons avontuur gespeeld. Het meeste bekende Rollenspel (Roleplaying Game).

Bij D&D kun je een karakter maken met een keuze uit veel verschillende rassen en klassen. Met wapens, magie of getemde dieren.. Iemand die altijd het juiste ding doet of iemand die snode plannen smeed en iedereen verraad.. De keuzes zijn oneindig! Met je karakter kom je in een wereld terecht die gemaakt is door de Dungeon Master (DM). Hij/zij bepaald wat voor een wereld jullie in terecht komen, welke monsters je tegenkomt, wat voor karakters je zult spreken, enzovoorts. Hij/zij zal je meenemen op een groot avontuur!

Het maakt niet uit of je al bekend bent met D&D of het nog nooit gespeeld hebt, iedereen is welkom! Er zijn karakters beschikbaar (een eigen karakter meenemen mag natuurlijk ook) en het verhaal is ook al gemaakt. Je hoeft dus thuis niets voor te bereiden. Er zijn ook dobbelstenen beschikbaar, (Hoewel je eigen dobbelstenen altijd beter lijken te rollen)

Wil je liever zelf het verhaal bedenken en de spelers door jouw wereld begeleiden? Wordt dan Dungeon Master! Deze optie is altijd beschikbaar om een keer te proberen, maar wordt aangeraden voor ervaren spelers.

Ben je nieuw in de wereld van D&D? Maak je geen zorgen. Er zijn ervaren spelers die je alles uit kunnen leggen en je helpen.

De D&D avonturen op dinsdagavond zijn one-shot adventures. Dit betekent dat het avontuur in 1 avond afgerond wordt. Zo ben je niets verplicht, je kan komen wanneer je wil. Er wordt D&D 5.0 gespeeld.

Schrijf je snel in, meedoen is gratis! Je kunt twee spelerstypes kiezen: Speler of Dungeon Master.

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Overzicht van deelnemers:

  • Tristan Kamp
  • Roel van Bakkum
  • Vin
  • brent nieuwendijk
  • Krishna sewdihal