Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 22/10/2019
19:00 - 22:00

Aantal plekken / beschikbaar
7 / 4

Locatie
De Spellenhoorn

Categorieën


Kosten: €3,- (inclusief 1 consumptiemunt)

Iedere dinsdagavond wordt er in De Spellenhoorn D&D Adventurers League gespeeld. Het meeste bekende Rollenspel (Roleplaying Game).

Bij D&D kun je een karakter maken met een keuze uit veel verschillende rassen en klassen. Met wapens, magie of getemde dieren.. Iemand die altijd het juiste ding doet of iemand die snode plannen smeed en iedereen verraad.. De keuzes zijn oneindig! Met je karakter kom je in een wereld terecht die gemaakt is door de Dungeon Master (DM). Hij/zij bepaald wat voor een wereld jullie in terecht komen, welke monsters je tegenkomt, wat voor karakters je zult spreken, enzovoorts. Hij/zij zal je meenemen op een groot avontuur!

Het maakt niet uit of je al bekend bent met D&D of het nog nooit gespeeld hebt, iedereen is welkom! Er zijn karakters beschikbaar (een eigen karakter meenemen mag natuurlijk ook) en het verhaal is ook al gemaakt. Je hoeft dus thuis niets voor te bereiden. Er zijn ook dobbelstenen beschikbaar (hoewel je eigen dobbelstenen altijd beter lijken te rollen).

Ben je nieuw in de wereld van D&D? Maak je geen zorgen. Er zijn ervaren spelers die je alles uit kunnen leggen en je helpen. Er wordt D&D 5.0 gespeeld.

Inschrijving

Een nieuwe speler begint altijd met level 1. Level 1 t/m 4 valt onder tier 1. Level 5 t/m 10 valt onder tier 2. Op de dinsdagavond proberen wij altijd één tier 1 adventure te spelen en twee overige tier adventures. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze vaste DM’s. Inschrijving is verplicht. Schrijf je in voor het avontuur passende bij jouw tier. Per avond staan er meerdere open.

Via onderstaande formulier schrijf je je in voor het Tier 2 adventure DDEX3-11 The Quest for Sporedome. LET OP! Een karakter kan maar één keer deelnemen aan een adventure. Mocht je het adventure nog een keer willen spelen, dan dien je dit te doen met een ander karakter. Je kunt je voor dit adventure inschrijven t/m zaterdag 19 oktober 2019 23:00 uur. De sessie gaat door bij een minimale deelname van 3 spelers. Maximaal kunnen er 7 spelers meedoen.

Dungeon Master (DM)

Vind je het leuk om DM te worden bij De Spellenhoorn stuur dan een mail naar info@despellenhoorn. Deze optie is altijd beschikbaar om een keer te proberen, maar wordt aangeraden voor ervaren spelers.

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Overzicht van deelnemers:

  • sander Kooi
  • Daan Jongkind
  • Joost Groot