• Gratis verzending

    Vanaf € 50,-

  • Voor 10:00 besteld?

    Volgende werkdag in huis

Haba

Reeds meer dan 30 jaar bezielt HABA de grote en kleine ontdekkers met gezelschapspellen. Veel van deze spellen ontvingen doorheen de jaren tal van onderscheidingen.

De HABA-spellen willen de kinderen al spelend stimuleren. Ze bevorderen sociale gedragingen zoals zelfvertrouwen, volharding, inlevingsvermogen en geduld en daarbij zijn ze ook ideaal voor de spraakontwikkeling en sociale vaardigheden. Bij het spelen, oefenen de spelers tevens logisch en tactisch denken, de concentratie, het geheugen, de grove en fijne moteriek, ....

HABA spellen staan bekend om hun hoge kwalitatieve speelmateriaal en prachtige vormgeving, duidelijke spelregels in nederlands, duits, engels, frans, spaans en italiaans.
Boomgaard
€37,50
€35,00
Een samenwerkingsspel voor 1 - 8 kinderen van 3 - 6 jaar. De kinderen moeten proberen om het fruit uit de bomen te plukken, voordat de raaf het te pakken krijgt. Meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht!
Eenhoorn Flonkerglans De Wolkenschat
€12,50
Een betoverend dobbel- en wedloopspel voor 2 - 4 spelers van 3 - 99 jaar.
Eenhoorn Flonkerglans Vriendenkwartet
€6,95
€4,95
Betoverende dobbelspel heeft erg eenvoudige spelregels.
Hannie Honingbij - Mijn eerste spellen
€24,95
Twee coöperatieve dobbelspellen voor 1 - 4 bezige bijen vanaf 2 jaar. Wie helpt Hannie Honingbij zoveel honing maken, dat de honingpot helemaal vol zit?
Hup, Kleine pinguin, hup!
€29,95
Een eerste wedloopspel voor 2 - 3 kleine pinguïnliefhebbers vanaf 2 jaar.
Kiki Koekoek
€19,95
Een wankel nestbouwspel voor 2 tot 5 spelers van 4 tot 99 jaar.
Pagina 1 van 3
Powered by Lightspeed