• Gratis verzending

    Vanaf € 50,-

  • Voor 10:00 besteld?

    Volgende werkdag in huis

Dubbelzes

Dubbelzes uitgeverij ontwikkelt samen met deskundigen en specialisten uit het werkveld breed inzetbare educatieve kaartspellen.

De uitgeverij richt zich op alle kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders met leuke en leerzame producten voor thuis én voor school en voor naschoolse activiteiten.

Dubbelzes producten worden dankbaar gebruikt vooral door: ouders met kinderen in de basischoolleeftijd en door leerkrachten, intern begeleiders, remedial teachers, logopedisten, SOVAen weerbaarheidstrainers, (kinder)coaches en therapeuten.

Eigenwijsjes
€9,95
Een kaartje voor elke dag, met daarop een spreuk waarvoor je je die dag moet inzetten.
Lekker-in-je-vel Spel
€11,95
Dit spel is voor iedereen die zijn emotionele intelligentie (EQ) wil vergroten. Verrassend, hoe je jezelf en elkaar nog beter leert kennen. Je voelt je daardoor zekerder én het helpt je in je relaties met anderen.
Spiegel jezelf Spel
€11,95
Het Spiegel jezelf spel is een gezelschapsspel voor iedereen van 8 tot 88 jaar die in de spiegel durft te kijken om zo zijn zelfvertrouwen te vergroten. Door in de spiegel te kijken leer je jezelf kennen.
Tongbrekers
€9,95
Probeer de lastige zinnen uit te spreken zonder te struikelen over de woorden, en pak de meeste punten! De ultieme uitdaging!
Powered by Lightspeed