• Gratis verzending

    Vanaf € 50,-

  • Voor 10:00 besteld?

    Volgende werkdag in huis

Days of Wonder

Memoir '44
€49,95
Memoir'44 is een prachtig oorlogsspel rondom de invasie in Normandië in de Tweede Wereldoorlog. Het is een prachtig oorlogsspel dat diverse prijzen in de wacht gesleept heeft!
Small World NL
€44,95
Nederlandstalige editie van het populaire bordspel Small World! Tijdens het spel wordt Small World bevolkt door maar liefst 14 verschillende rassen. Helaas blijkt de wereld, zoals de naam al doet vermoeden veel te klein voor iedereen.
Ticket to Ride - Africa (Map Collection #3)
€24,95
The Heart of Africa is een nieuwe map collection expansieset voor het bordspel Ticket to Ride. Let op: uitsluitend speelbaar met het bordspel Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe.
Ticket to Ride - Alvin & Dexter
€9,95
Expansieset voor het bordspel Ticket to Ride. Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel vereist.
Ticket to Ride - Asia (Map Collection #1)
€29,95
Map Collection expansieset voor het bordspel Ticket to Ride en Ticket to Ride Europe. Let op: een basisspel uit de Ticket To Ride series is vereist om deze expansieset te kunnen spelen.
Ticket to Ride - Europe 1912
€14,95
Europe 1912 is een expansieset voor Ticket to Ride Europ. Deze set brengt 3 nieuwe varianten op de Ticket to Ride Europe map
Ticket to Ride - India & Switzerland (Map Coll. #2)
€29,95
Map Collection Expansieset voor het bordspel Ticket to Ride en Ticket to Ride Europe. Let op: een basisspel uit de Ticket To Ride series is vereist om deze expansieset te kunnen spelen.
Ticket to Ride - Nederland (Map Collection #4)
€24,95
Expansieset voor het bordspel Ticket to Ride en Ticket to Ride Europe. Let op: een basisspel uit de Ticket To Ride series is vereist om deze expansieset te kunnen spelen.
Ticket to Ride - Nordic Countries
€39,95
Nordic Countries is een alternatieve, stand-alone versie van het originele bordspel Ticket to Ride met een kaart van Scandinavië. Stap in de trein en verover Scandinavië!
Ticket to Ride - UK / Pennsylvania (Map Coll. #5)
€29,95
United Kingdom & Pennsylvania is een nieuwe map collection expansieset voor het bordspel Ticket to Ride. Let op: uitsluitend speelbaar wanneer je het bordspel Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe in bezit hebt.
Ticket to Ride - USA 1910
€14,95
USA 1910 is een expansieset voor het bordspel Ticket to Ride. Deze set voegt nieuwe routes toe op de Ticket to Ride map. Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel Ticket To Ride (USA) vereist.
Ticket to Ride Europe - NL
€39,95
Ticket to Ride Europe is een Nederlandstalige, stand-alone versie van het originele bordspel Ticket to Ride met een kaart van Europa. Claim in dit spel trajecten tussen verschillende Europese steden en verzamel de meeste punten!
Pagina 1 van 2
Powered by Lightspeed