• Gratis verzending

    Vanaf € 50,-

  • Voor 10:00 besteld?

    Volgende werkdag in huis

Nieuws

Recensie Potion Explosion

Recensie Potion Explosion

Zou een liefdesdrankje niet handig zijn. Niet meer dom zijn, maar gewoon je intelligentie uit een flesje halen. Of gewoon simpelweg de tijd een handje helpen en terug gaan om iets nog een keer te doen. Nu kan dat!

Nu kan iedereen een meester alchemist zijn. Je eigen toverdranken brouwen en hiermee niet alleen punten halen, maar ook nog je tegenstander te slim af zijn.

Recensie Pandemic

Recensie Pandemic

Pandemic is een coöperatief spel waarbij jij en je medespelers het opnemen tegen dodelijke virussen verspreidt over de wereld. Elke speler kruipt in de huid van een specialist (er zijn vijf verschillende in totaal) met een unieke eigenschap waarbij samenwerking de sleutel is om de soms razendsnelle uitbraken van virussen tegen te gaan.

Recensie Betrayal at house on the hill incl. Widow's walk

  • Geplaatst op
  • Door Quirijn Emondt
  • 0
Recensie Betrayal at house on the hill incl. Widow's walk

Je bent jong en dom. Een huis op berg van een heuvel staart al tijden het dorpje in waar jij en je vrienden woonachtig zijn. Altijd al benieuwd geweest wat daar binnen gebeurd zoek je je vrienden bij elkaar en gaat op ontdekkingstocht. Zouden al die verhalen over geesten en rare geschiedenissen niet gewoon onzin zijn!

Recensie Kingdomino

Recensie Kingdomino

White Goblin Games komt met een nieuw snel familiespel genaamd Kingdomino, een kruising tussen het bekende aanleg-mechanisme van het oeroude spel domino en Carcassonne. In dit spel ben je een koning die zijn koninkrijk moet zien uit te breiden door middel van verschillende types tegels waaronder tarwe, weiland en watertegels.

Recensie Star Realms

Recensie Star Realms

Star Realms is een 2 persoons deck building kaartspel (SF thema) waarbij je gebruik maakt van een basis ruimtevloot met als doel je tegenstander zijn levenspunten naar 0 te reduceren. In het spel schaf je nieuwe ruimteschepen en basissen aan waardoor je deck aanzienlijk in aanval en verdediging stijgt.

Powered by Lightspeed