Agenda

Wij organiseren heel veel evenementen. Bijvoorbeeld spellenavonden, Magic toernooien of Yu-Gi-Oh toernooien. Daarnaast organiseren wij ook Magic en Yu-Gi-Oh middagen. Maar ook evenementen op het gebied van Warhammer, X-wing en D&D. Het is altijd gezellig. Nieuwsgierig kom een keertje kijken of doe mee!!

Yu-Gi-Oh Remote Duel - Core Premiere

Wanneer

31/10/2020    
19:00 - 22:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

De Spellenhoorn
Wisselstraat 4, Hoorn, Noord-Holland, 1621CT

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Tijd:  Het toernooi start om  19:00 uur. Zorg dat je voor die tijd aanwezig bent in de discord server en je camera setup klaar is! 
Format:  Constructed advanced – Remote Duel
Kosten: Je hebt alleen 5 booster packs van Phantom Rage nodig.
Prijzenpot: Iedereen krijgt 1 OTS pack (In de vorm van 5 stempels op je stempelkaart). Daarnaast krijg je 2 stempels voor het meedoen, en elke win levert je 1 extra stempel op. Bij 5 stempels zijn in te ruilen voor een boosterpack.
Rondes: 3 rondes
Inschrijving: Schrijf je in, claim je plek en laat anderen weten dat je komt. Aanmelden is simpel via de ‘Aanmelden’ knop of inschrijfformulier bij dit evenement.

Dit toernooi wordt remote gespeeld. Dit houd in dat je thuis speelt, met een webcam op je speelveld.  Je joined onze discord server (https://discord.gg/8wnfD8W). Hier worden de pairings gepost. Daarna join je je gameroom. De time limit is 1 uur.

De ban/restricted list vind je hier: http://www.yugioh-card.com/en/limited/

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.