EVENEMENTEN AGENDA

Spel van de Maand

Momenteel geen Spel v/d Maand

Kinderpuzzels

Aanbiedingen

LaQ

INNOVATIVE & CREATIVE

Lees Meer

MEEST RECENTE BLOGPOSTS

Nieuws & Recensies

De Spellenhoorn

De Spellenhoorn is een gespecialiseerde spellenwinkel in de historische stad Hoorn te West-Friesland (Noord-Holland). De winkel heeft een enorme assortiment aan bordspellen, kinderspellen, kaartspellen, puzzels en miniatuurspellen en het team van de Spellenhoorn staat garant voor een deskundig advies aan jong en oud.

Volgens eigenaar Jasper Heijdra is er voor iedereen een leuk en uitdagend spel, zelfs voor mensen die niet van spellen houden of geen geduld hebben met het doornemen van de spelregels. Jasper kan met zijn deskundig advies elk spel uitleggen of demonstreren, waardoor er met deze uitstekende service steeds meer mensen uit de wijde omgeving de weg weten te vinden naar De Spellenhoorn.

Naast een enorm aanbod van allerlei bord-, kaart-, en verzamelspellen worden er ook met grote regelmaat toernooien en evenementen georganiseerd, waaronder de zeer populaire spellenavonden en Magic toernooien.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of ‘like’ onze Facebook pagina. Wij zijn ook actief op Twitter en Instagram.
Bekijk ook onze agenda voor al onze evenementen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief